• CARIBEDAG - Datum nader te bepalen
  Om dit speciale jubileum jaar gezamenlijk te starten, zal Caribe de jaarlijkse Caribedag groots aanpakken. Op deze dag wordt verteld wat er allemaal te doen is door het jaar heen. Verder komen leden van het Nederlands Nationaal Heren Softbal team een clinic verzorgen. Naast het echte werk op het veld, kunnen spelletjes gespeeld worden in en rondom de kantine. De dag wordt afgesloten met een typisch Caribeaanse BBQ en een gezellig feestje!

  OPENINGSWEEKEND - 11 & 12 april
  Seizoensstart is belangrijk en met jullie gezelligheid in dit weekend moet en zal dat goedkomen! Zo goed als elk team speelt thuis dit weekend. Het thema van deze dag is ‘American Base- and Softball’! Wil jij de wethouder van Groningen de openingspitch gooien, echte cheerleaders en/of merchband zien of het volkslied horen? Wees er dan op tijd bij! Ook zal de wedstrijd worden entertaint door communicatoren. Als dit niet een echt Amerikaans gevoel geeft…
  Op het menu staan echt Amerikaanse hotdogs, burgers, popcorn en suikerspinnen en zijn de gehele dag te koop!

  PINKSTERTOERNOOI 29 - 31 mei
  Ons jaarlijks Pinkstertoernooi mag natuurlijk niet missen! Dit weekend wordt verzorgd door de Pinkstertoernooi commissie, waarbij het getal 50 centraal staat.

  JUBILEUMDAG 15 augustus
  Wil jij herenigd worden met oude teamgenoten? Dan is dit je kans! Sprokkel ze allemaal bij elkaar en vorm een team voor tijdens het toernooi die deze dag plaats zal vinden. Familie is ook van harte welkom. Doe mee met de quiz, luister naar speeches van oud-leden, bekijk filmpjes en lees over de geschiedenis van Caribe! Er is van alles te doen tijdens deze dag.
  Voor de Crazy 50 is deze dag je laatste kans om de to do’s te vervullen en zal de winnaar bekend worden gemaakt. De dag wordt afgesloten met een uitgebreide BBQ en natuurlijk een feestje waarbij de enige echte Ache Cubano een optreden zal geven!!
  Ben jij toevallig 50 jaren jong? Meld dit bij de jubileumcommissie en wordt verwend!