• ZONDAG 19 SEPTEMBER - CARIBE BBQ *MVP FUNDRAISER*

 • UITNODIGING: FUNDRAISER BBQ - ZONDAG 19 SEPTEMBER A.S.
  Ondanks we nog midden in het seizoen zitten, is de MVP Commissie van B.S.C. Caribe nu al bezig met de voorbereidingen voor de MVP AWARDS 2021! Omdat er weer meer kan en mag, willen we dit jaar nóg groter uitpakken dan voorgaande jaren. Daarom houdt de commissie a.s. zondag 19 september een speciale BBQ "MVP AWARDS" FUNDRAISER. Een mooie kans om gezelligheid én lekker eten te combineren voor een goed doel. Een groot deel van de opbrengst zal namelijk als extra budget ingezet worden om van de MVP Awards 2021, de beste award-show tot nu toe te maken! Op 19 september zal ook het thema en de datum van de MVP Awards 2021 bekend worden gemaakt.

  TIJDSCHEMA & TEAMS
  Zondag 19 september is de dag om naar Caribe te gaan! Naast het mooie weer dat wordt voorspeld staan er 3 THUISwedstrijden op het programma. Heren 2 om 11.00 uur en later in de middag meer sportspektakel van zowel Dames 1 (double header) om 13.00 & 15.10u en Heren 1 om 15.00 uur. Genieten dus!

  AANMELDEN VERPLICHT
  Klik op de onderstaande knop voor meer informatie, kosten en aanmelden. Let op: aanmelden kan tot uiterlijk a.s. vrijdag 17 september 23.59 uur. 

   

  AANMELDEN BBQ